بلاگ, تغذیه, مطالب ویژه

کیک ماهی برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم

نخود سبز اگر چه از نظر اندازه کوچک می‌باشد اما دارای ارزش تغذیه‌ای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخن‌ها می‌گردد.

مواد لازم برای ۶ نفر :

ماهی بخارپز و خرد کرده : ۴۰۰ گرم – ۵۰۰ کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده : ۱ تا ۲ عدد – ۴ کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقه‌کرده : ۳ عدد – ۷ کیلوکالری
نخودفرنگی پخته : ۱۴۰ گرم – ۱۱۰ کیلوکالری
هویج پوست کنده و رنده‌کرده : ۳۰ گرم – ۹ کیلوکالری
جوانه گندم : ۵۰ گرم – ۱۵۰ کیلوکالری
گردوی خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۴ کیلوکالری
آرد ذرت : ۲ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری
سفیده تخم‌مرغ : ۲ عدد – ۳۰ کیلوکالری
روغن : کمی

اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.

مواد لازم برای تهیه سس :

ماست کم‌چرب : ۱۵۰ میلی‌لیتر – ۶۰ کیلوکالری
دانه کنجد : ۲ قاشق چایخوری – ۵۰ کیلوکالری
برش‌های لیمو : به مقدار لازم

روش تهیه

  • ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
  • سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
  • تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.

روش تهیه سس :

ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *