بلاگ, رژیم و تغذیه

آموزش طرز تهیه بستنی ژاپنی تمپورا

خوردن بستنی یکی از لذت بخش ترین کارهاست. در این متن قصد داریم به شما نوعی بستنی آموزش دهیم که با یک تکنیک خاص ژاپنی تهیه می شود. بستنی تمپورا می تواند در یک عصر گرم تابستانی یا به عنوان دسر بعد از شام مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم بستنی ژاپنی تمپورا

۳۴۰ کیک نرم
۹۰۰ گرم بستنی وانیلی
۲ پیمانه روغن گیاهی برای سرخ کردن
۱ پیمانه آرد و مقداری بیشتر برای پاشیدن
۱ پیمانه آب گاز دار سرد
۱ تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکلات مایع 

بستنی ژاپنی تمپورا

طرز تهیه بستنی ژاپنی تمپورا

کیک را در برش های متوسط آماده کنید.
یک اسکوپ از بستنی را در هر برش از کیک جای دهید و آن را کاملا در کیک پنهان کنید اگر لازم است از تکه های کوچک کیک به آن وصله بزنید.
بوسیله پلاستیک مخصوص بسته بندی غذا کیک های حاوی بستنی را به شکل دایره بسته بندی کرده و آنها را در فریزر به مدت ۵ ساعت قرار دهید و یا تمام شب را در فریزیر بگذارید.
در یک ماهتابه ی عمیق روغن را گرم کنید.
آب گاز دار را خیلی آهسته با آرد مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی تند به هم بزنید تا خمیر شود.
همه ی توپ های آماده شده بستنی را از فریزر خارج کنید. بر روی آنها مقداری آرد بپاشید. سپس کاملا در خمیر تهیه شده فرو ببرید تا همه جای آن پوشیده شود. خیلی سریع توپ هایِ بستنیِ پوشش داده شده را در روغن داغ شده قرار دهید. تا وقتی که رنگشان طلایی شود آنها را سرخ کنید، چیزی حدود ۲۵ ثانیه. با قاشق مخصوص سوراخ دار آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
قبل از آب شدن بستنی مقداری شکلات مایع روی آن بریزید و آنها را سرو کنید.

نکته

شما می توانید روی بستنی ها از شربت های مختلف استفاده کنید و یا آنها را با تکه های میوه سرو نمایید. شکل بستنی ها را هم خودتان می توانید انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *