اسپا و ماساژ, بلاگ

انواع طب فشاری

اختصاصی مجله اسپا:

انواع طب فشاری

در مقاله پیشین به طور مفصل درباره طب فشاری و انواع تاثیرات آن بر بدن صحبت کردیم. امروز به بررسی برخی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین انواع ماساژهای طب فشاری خواهیم پرداخت که برای طیف وسیعی از مشکلات و بیماری‌ها مفید هستند.

ماساژ تویی‌نا (Tui Na)

یکی از رایج‌ترین ماساژهای طب فشاری، ماساژ باستانی چینی Tui Na است که طیف گسترده‌ای از حرکات کششی را شامل می‌شود. بسیاری از ای تکنیک‌ها شبیه به سبک‌های غربی ماساژ، مانند به آرامی حرکت دادن (GLIDING) ، مالیدن، غلتاندن، کشیدن و ضربه زدن، است. همچنین تحریک نقاط فشار (آکیوپوینت) با استفاده از بندانگشتان دست، کف دست، انگشتان و انگشتان شست انجام می شود. این ماساژ می‌تواند برای دردها و گرفتگی‌های نقاط مشخصی از بدن، بسیار مفید واقع شود.

ماساژ شیاتسو (shiatsu)

از دیرباز تاکنون شیاتسو یکی از گونه‌های ماساژدرمانی در ژاپن بوده است. قدرت درمانی این ماساژ آنقدر بالا بوده که  به آن از حیث بی‌نقص و صحیح بودن، هنر می‌گویند. در ماساژ شیاتسو از دست، بازوها، پاها و حتی انگشتان پا برای اعمال فشار بر روی مریدین‌ها (مسیرهای انرژی بدن) استفاده می‌شود. برخی ماساژورها نیز از تکنیک‌های متفاوت دیگری همچون حرکت‌های شبه‌ رقص، برای اعمال فشار و کشش مستقیم بر مریدین‌ها استفاده می‌کنند. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری درباره ماساژ شیاتسو دارید، کافی است نگاهی به مقاله‌ای در همین رابطه در مجله اسپا بیاندازید.

ماساژ سو-جوک (Su-Jok)

Su-Jok  یکی از ساده‌ترین انواع ماساژ در طب فشاری به شمار می‌آید. معنی لغوی”سو-جوک”، “دست-پا می‌باشد که به محل تمرکز عمده این ماساژ اشاره دارد. دلیل تمرکز بر این نقاط، متصل بودن آنها به سایر مسیرهای انرژی در بدن است که به آزادسازی و بهبود چی (انرژی حیات‌بخش) می‌شود. به نظر می‌آید که ماساژ سو-جوک نه تنها یک تکسین‌دهنده سریع برای دردهای مزمن است، بلکه بنا به ادعای عده‌ای، باعث رفع مشکلات و تنش‌های عصبی آنها می‌شود.

ماساژ ریکی (Reiki)

یکی دیگر از هنرهای شفابخش آسیایی، ریکی است که عملکردی مشابه با سایر ماساژهای ذکر شده دارد. در این روش از کف دست برای بازگشایی مسیرهای انرژی استفاده می‌شود. اما این ماساژ چند تفاوت با سایر روش‌ها دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

نکته متفاوت ریکی با سایر ماساژها در این است که درمان با این روش از راه دور نیز امکان‌پذیر می‌باشد. از دیگر تفاوت‌های ریکی استفاده از تکنیک‌های طب‌جایگزین مانند استفاده از داروهای هومیوپاتی، کریستال‌ها و آروماتراپی است. ریکی با بازگرداندن تعادل انرژی به بدن، به آن نیروی کافی برای خوددرمانی و قطع کردن دردها و مشکلات را می‌دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *