اسپا و ماساژ, بلاگ

مهمترین توصیه پزشکان درباره ماساژ پا

توصیه متخصصان پا درباره سلامت پا

پا قلب دوم انسان است. احتمالا این جمله برایتان آشنا باشد. پا به عنوان سطح مقطع بدن، وظیفه سنگینی را هر روز به دوش می‌کشد. این عضو حیاتی و مهم اما کمتر از سوی ما مورد توجه قرار می‌گیرد.وقتی صحبت از سلامتی و بهداشت و شادابی می‌شود، اغلب اولین چیزی که به ذهنشان می‌رسد پوست صورت و موها است. درحالیکه پاها نیز با نقش بسیار مهم خود، نیازمند رسیدگی و توجه جدی و مداوم هستند.شاید بهترین کسی که بتواند ما را در این رابطه راهنمایی کند، یک متخصص ماساژ پا باشد. آنها روزانه با مشتری‌ های زیادی سروکار دارند و در نتیجه به مشکلات و معضلات این عضو مهم بدن، بیشتر از سایرین واقف هستند.

در مقاله پیش رو به بررسی انواع روش‌ های مراقبت از سلامت و بهداشت پا از دید متخصصین ماساژ پا، می‌پردازیم.

انتخاب کفش مناسب

اولین گام برای مراقبت از پاها، استفاده از کفش مناسب است. این توصیه ساده اما مهم، گامی بلند در جهت سلامت ظاهری و درونی پا می‌باشد. کفش مناسب، کفشی است که گویا نه تنها چیزی به پای شما اضافه نکرده بلکه با آن یکی شده باشد.

یکی دیگر از مشکلات در انتخاب کفش اشتباه، تخت بودن کفش است. کفش مناسب باید مقداری از زمین فاصله داشته باشد در غیر این صورت در طولانی مدت برای کمر و ستون‌ فقرات شما مشکلات جدی به بار خواهد آورد.

همچنین در پوشیدن صندل‌ های تابستانی، فراموش نکنید که صندل‌ هایی که پشت آنها باز است، پای شما را در معرض ضربه و آلودگی قرار می‌دهد بنابراین از پوشیدن این نوع کفش پرهیز کنید. در پاسخ به تصور اشتباه عده‌ای که این کفش‌ ها را راحت می‌دانند باید گفت، که فقط در آوردن و پوشیدن راحت یک کفش، ملاک استاندارد و راحت بودن آن نیست!

foot-massage-specialists

1-foot-massage-specialists

انتخاب جوراب مناسب

بله! درست خواندید، جوراب مناسب انتخاب کنید! پوشیدن کفش مناسب و اندازه هیچ فایده‌ای ندارد اگر زیر آن جوراب سایز مناسب خودتان را نپوشید. بسیاری از مردم، سال‌ ها بدون توجه به سایز پای خود جوراب‌ هایی می‌پوشند که یا بسیار بزرگ است و نمی‌تواند از پا به خوبی محافظت کند و یا بسیار کوچک و تنگ است که به انگشتان و سطح پا فشار بیش از حد وارد می‌کند.

“برگین” متخصص آمریکایی ماساژ پا توصیه می‌کند که جوراب‌ های دیابتی یا بافتنی بپوشید و دلیل این کار را کمتر بودن الاستیسیته (کشسانی) و در نتیجه فشار کمتر بر پاها عنوان می‌کند. با انجام این کار منتظر تغییرات شگفت‌ انگیزی باشید.

با مطلب بعدی همراه ما باشید تا آخرین توصیه‌ های مراقبت از پا را از دست ندهید!

تا اینجا متوجه شدیم که باید به پاهای خود اهمیت بیشتری بدهیم. متوجه شدیم که انتخاب کفش و جوراب مناسب می‌تواند چه تاثیر مثبتی روی سلامت پا و متعقبا بدن ما داشته باشد. در مطلب پیش رو به سایر نکات مراقبتی و بهداشتی پا خواهیم پرداخت.

روش های مراقبت از پا

نیازی نیست که هر روز کل وقت‌تان را مشغول استفاده کردن انواع کرم و متعلقات آن باشید. کافی است که به پاهای خود کمی دقت کنید و مشکلات ظاهری آن را دریابید. همانطور که می‌دانید تقریبا در تمام نقاط بدن ما غدد چربی وجود دارد اما در کف پا این تعدد به حداقل خود می‌رسد.

بنابراین احتمال خشکی آن بیشتر از سایر اندام‌ های بدن است. اگر پوست آن خشک و ترک‌ زده است، بهتر است به آن کرم یا پماد مخصوص ضد ترک بزنید.

متخصصان ماساژ پا، درباره سلامت پا چه توصیه‌هایی دارند؟ (قسمت دوم)

همچنین می‌توانید بعد از استحمام، به پوست پای خود کمی روغن زیتون بزنید و آرام آن را به همه‌ی سطح پا پخش کنید و سپس جوراب بپوشید. این کار باعث نرمی و لطافت پوست پای شما خواهد شد.

فایده ی گرم نگه داشتن پاها

همانطور که متوجه شدیم، به علت کمتر بودن غدد چربی در کف پا، احتمال خشکی این ناحیه بیشتر از نواحی دیگر بدن است. این احتمال در فصول سرد سال نیز، بیشتر می‌شود. پوشیدن جوراب ضخیم در محیط بیرون و روفرشی باعث کمک به کند شدن روند خشکی پوست می‌شود.

لزوم رعایت نظافت پاها

فضای بسته و گرم درون کفش، و جوراب و بین انگشتان پا، بستر مناسبی برای رشد و تجمع انواع باکتری‌ ها و قارچ‌ ها است. این نکته دلیل بوی بد پاها نیز هست. بنابراین بهتر است برای رسیدگی و نظافت پاها فکر اساسی بکنید.

متخصصان ماساژ پا، درباره سلامت پا چه توصیه‌هایی دارند؟ (قسمت دوم)

در حین استحمام بر روی یک سکو یا صندلی بنشینید تا تعادل‌تان حفظ شود. سپس با استفاده از لیف و صابون با دقت، بین تمام انگشتان پای خود را شستشو دهید. انجام منظم این کار باعث بهبود وضعیت ظاهری و بوی نامطبوع پای شما می‌شود. مخلوط آب و سرکه نیز در این مورد می‌تواند مفید واقع شود.

نظافت ناخن‌ های پا

ناخن‌ ها به خودی خود مبحث گسترده‌ای دارند که در آینده به آن بیشتر خواهیم پرداخت اما در مورد بهداشت ظاهری آنها بهتر است هر دوبار هفته‌ یک بار ناخن‌ های خود را بگیرید.

لازم نیست آنها را از ریشه بگیرید و خیلی کوتاه کنید زیرا این کار باعث فرو رفتن گوشت در ناخن شده و جراحت دردناکی را برای شما ایجاد می‌کند. فراموش نکنید که بعد از کوتاهی، ناخن‌ هایتان را سوهان بکشید تا تیزی آنها از بین برود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *