بلاگ, بهداشت و سلامتی

راه مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چیست؟

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم

اختصاصی مجله اسپا:

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

نوشیدنی های مخصوص که از شما در فصل زمستان در مقابل آنفولانزا و سرما خوردگی محافظت میکنند

با فرارسیدن فصل زمستان و سردتر شدن هوا، کم‌کم ویروس‌های جدید آنفولانزا و سرماخوردگی نیز قدرت مانور پیدا می‌کنند. در این مقاله به ۶ نوشیدنی مخصوص می‌پردازیم که سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند و شما را دست پر به جنگ ویروس‌ها می‌فرستد!

اسموتی کیوی و توت

یکی از سریع‌ترین راه‌های درمان و البته پیشگیری از سرماخوردگی، نوشیدن یک لیوان از این اسموتی خوشمزه است. این اسموتی یک منبع سرشار از ویتامین C، آنتی‌اکسیدان‌ها و بیوفلاوونوئیدها است. ویتامین C از آن دسته ویتامین‌هایی است که بدن باید همیشه مقدار زیادی از آن را در خود ذخیره داشته باشد. کیوی یک منبع عالی و غنی از ویتامین C است.

مواد اولیه:

۱ فنجان توت‌فرنگی منجمد

۳/۴ فنجان تمشک منجمد

۱/۲ زغال‌اخته منجمد

۲ عددکیوی پوست کنده و برش خورده

طرز تهیه:

توت‌ها و تمشک‌ها را در مخلوط‌کن بریزید. سپس کیوی را اضافه نمایید. مخلوط کردن را تا آنجایی ادامه دهید که نوشیدنی شما صاف شود.

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

نوشیدنی گرم لیمو عسل

یک نوشیدنی آسان برای دوستداران موادغذایی گیاهی! ترکیب لیمو، که سرشار از ویتامین C، زنجبیل، برای دفع سموم بدن و عسل که یک شیرینی طبیعی محسوب ‌می‌شود، یک نوشیدنی عالی خواهد ساخت که به سیستم ایمنی بدن شما آرام اما قطعی کمک خواهد کرد.

مواد اولیه:

لیمو طبیعی تازه برش خورده

یک عدد زنجبیل تازه پوست کنده و نازک برش داده شده

۱ قاشق چایخوری عسل خام و محلی

۱ لیوان آب جوش

طرز تهیه:

لیموهای ورقه‌شده و زنجبیل را در انتهای لیوان مد نظر خود بگذارید. سپس آب جوش را روی آن بریزید. در انتها به مقدار دلخواه برای شیرینی نوشیدنی، به آن عسل اضافه کنید.

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

نوشیدنی پروبیوتیک نارنجی

دستگاه گوارش انسان رابطه مستقیم با سیستم ایمنی بدن دارد. بنابراین مراقبت از یکی، به معنای مراقب از دیگری یا هردوی آنها است. نوشیدنی پروبیوتیک نارنجی ما سرشار از ویتامین‌ها و باکتری‌های خوب معده‌ای است.

مواد اولیه:

۱۵۰ گرم شیر بادام یا شیر نارگیل

۱/۲ لیوان کفیر نارگیل یا ماست نارگیل

۱۵۰ گرم آب پرتقال تازه

۱۰۰ گرم آب هویج تازه

طرز تهیه:

مواد اولیه را در مخلوط کن قرار دهید، مخلوط کنید و میل نمایید!

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

 

چای ترکیبی گیاهی

این چای ترکیبی دقیقا همان چیزی است که مادران خانواده به دنبال آن هستند. مادرانی که ترجیح می‌دهند نوع مناسب‌تر و سالم‌تر چای، جایگزین چای‌های متداول در رژیم غذایی خانه آنها هستند، شود.

مواد اولیه:

۳۰ گرم از ترکیب خشک‌شده‌ی گیاهانی چون گزنه، تمشک قرمز، شبدر قرمز، جو دوسر، لینه و …

۱ یا ۲ قاشق غذاخوری نعناع یا گشنیز خشک‌شده

آب جوش

طرز تهیه:

گیاهان خشک‌شده را با یکدیگر ترکیب کرده و در یک پارچ تمیز با دهانه‌ی باز بریزید. ‌آب جوش را روی آنها بریزید و کمی این ترکیب را هم بزنید. سپس روی پارچ سرپوش گذاشته و بین ۴ تا ۱۰ ساعت آن را دست‌نخورده باقی بگذارید. در نهایت درپوش را برداشته و با استفاده از یک قاشق، سبزیجات داخل پارچ را کاملا فشار داده و سپس از آب خارج کنید. نوشیدنی به دست آمده را می‌توانید به صورت سرد مصرف کنید. اگرچه گرم کردن مجدد آن نیز مانعی ندارد. بهترین زمان برای استفاده از این نوشیدنی مفید، حداکثر ۲ روز می‌باشد.

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

نوشیدنی شیرین گریپفروت

فواید بی‌انتهای گریپ‌فروت بر کسی پوشیده نیست اما این میوه خوشرنگ در فصل سرد، می‌تواند معجزه کند! این نوشیدنی برای ریه‌های عفونی ناشی از هوای آلوده این روزها نیز، بسیار مفید می‌باشد.

مواد اولیه:

۲ عدد گریپ‌فروت تازه

۱ عدد زنجبیل تازه خورد شده

عسل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:  

گریپ‌فروت را پوست کنده و با زنجبیل در مخلوط‌کن می‌ریزید. سپس به مقدار دلخواه برای شیرینی به آن عسل اضافه می‌کنید. از نوشیدنی خوشرنگ خود لذت ببرید!

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

شربت لیمو رزماری

ترکیب رزماری و لیمو‌شیرین، می‌تواند یک نوشیدنی معجزه‌آسای زمستانی تولید کند. رزماری با خاصیت ضدعفونی‌کننده خود و لیموشیرین که سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین C هست، یک ترکیب لذیذ و در عین حال مفید را برای شما فراهم می‌کند.

مواد اولیه:

۲ عدد لیمو شیرین تازه

۲ عدد پرتقال تازه

۴ ساقه رزماری تازه

۳/۴ فنجان شکر

۱/۴ فنجان عسل

طرز تهیه:

پوست لیمو شیرین و پرتقال را بکنید. سپس آنها را در مخلوط‌کن، ترکیب کنید. آبمیوه به دست آمده را روی حرارت ملایم با رزماری، عسل و شکر حدود ده دقیقه هم بزنید. نوشیدنی به دست آمده را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی چه بنوشیم؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *