بلاگ, رژیم و تغذیه

۵ منبع پروتئین غیرگوشتی

۵ منبع پروتئین غیرگوشتی

اختصاصی مجله اسپا:

۵ منبع پروتئین غیرگوشتی!

پروتئین غیر گوشتی چست و چه ماده های غذایی از دسته ی پروتئین غیرگوشتی محسوب می شوند ؟پروتئین همواره به عنوان یک ماده لازم و ضروری برای بدن به شمار می‌رود اما پروتئین اکثرا با فرآورده‌های گوشتی به عنوان پروتئین غیر گوشتی شناخته می‌شود.

این در حالی است که ماده‌های غذایی بسیاری وجود دارند که شاید مثل گوشت دارای “پروتئین کامل(یک پروتئین با تمام ۹ آمینواسید مورد نیاز بدن)” نباشند، اما منابع قابل قبولی از آن هستند. منابعی که با ترکیب آنها در کنار یکدیگر، همه‌ی آمینواسیدهای لازم را می‌توان تامین کرد. در ادامه با ۶ منبع پروتئینی غیر گوشتی آشنا خواهیم شد.

۵ منبع پروتئین غیرگوشتی!

  • ماست یونانی:

ماست یونانی، نوعی از ماست است که به راحتی ماست‌های معمولی را از دور خارج می‌کند! این ماست با سایر انواع آن، بسیار متفاوت است. ماست یونانی پروتئین بیشتر و چربی و قند بسیار کمتری در مقایسه با دیگر رقیبان خود دارد. همچنین این ماست از غلظت بالایی برخوردار است. در هر فنجان، بیش از ۲۴ گرم پروتئین در ماست یونانی جای دارد. شما می‌توانید از این ماست با ترکیب میوه‌های کم کالری و مفید مانند انبه یا هلو وعده‌ی خوشمزه‌ای برای صبحانه خودتان آماده کنید.

  • سویا:

برخلاف سایر حبوبات، از سویا می‌توان به عنوان یکی از کامل‌ترین منابع پروتئین یاد کرد. سویا خام طبیعی دارای حدود ۲۲ گرم پروتئین در هر فنجان است. از سویا می‌توان به عنوان یک میان‌وعده‌ی کامل و خوشمزه نام برد.

  • عدس:

یکی دیگر از پرچم‌داران پروتئین‌های غیرگوشتی، عدس می‌باشد. این ماده را مانند لوبیا می‌توان در انواع سالاد، خوراک، سوپ و … استفاده کرد. عدس پخته دارای طعم عالی و سرشار از خواص مفید برای بدن است. به طور متوسط در هر فنجان عدس پخته، حدود ۱۸ گرم پروتئین وجود دارد.

  • تخممرغ:

از تخم‌مرغ می‌توان به تنهایی به عنوان یک وعده‌غذایی کامل نام برد. سفیده‌ی تخم مرغ کمی بیشتر از زرده‌ی آن پروتئین دارد و اغلب ورزشکاران برای حفظ رژیم غذایی و کنترل کالری، از خوردن زرده‌ی آن خودداری می‌کنند. در هر یک تخم‌مرغ حدود ۶ گرم پروتئین دریافت می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *